Guiden till Sveriges bästa personliga tränare

Vi guidar dig rätt i djungeln av personliga tränare. Klicka dig vidare till den staden du är intresserad och se våra tips på de bästa personliga tränarna i respektive stad. Vi hjälper dig att hitta de bästa personliga tränarna eller coacherna i ditt närområde som hjälper allt ifrån privatpersoner till, idrottsmän och företag.

01PT - Stockholm

02PT - Göteborg

03PT - Malmö

04PT - Uppsala

05PT - Jönköping

Hitta en personlig tränare nära dig nära dig

Letar du efter tips på personliga tränare? Då har du kommit helt rätt! Vi har samlat kontaktuppgifter till Sveriges bästa personliga tränare runt om kring i Sverige.

8 tips när du ska välja en pt

Här kommer 8 bra tips att tänka på innan du väljer en personlig tränare eller coach.

01 Mål

Detta är första steget och en viktig punkt för alla som funderar på att anlita en pt. Vad är det du vill uppnå med en PT? Är målet att bli starkare eller få en bättre löpteknik?

02 Bakgrundskoll

Glöm inte att ta en titt på tränarens utbildningar. När, var och hur har personen i fråga utbildat sig?

03 Erfarenhet

Kolla upp hur länge den personliga tränaren har arbetat och vilka sorters kunder har denne hjälpt.

04 Tider och bokning

Kolla upp hur uppbokad personen är. Är det svårt att få tider med hen eller är hen flexibel.

05 Kostnader

Kolla upp vad det är som ingår i priset för personlig träning. Erbjuds det paketlösningar och vad ingår i så fall i respektive paket.

06 Referenser

Be om referenser och eventuellt feedback från gamla och befintliga kunder. Du vill inte anlita en PT som har dåligt anseende.

07 Personkemi

Hur känns det att vara med personen? Att personkemin fungerar är väldigt viktigt eftersom ni kommer att ses och ha kontakt regelbundet. Efter en pt-timma ska man vara fylld av ny energi och du ska känna att du kan lita på personen.

08 Jämför

Ta kontakt med andra PT:s och jämför dem med varandra. Olika utbildningar och vetenskaper kan resultera i olika rekommendationer personliga tränare emellan. Ta dig tiden att se över det urval av PT:s du har. Det finns ingen anledning att stressa här.

Tipsa oss!

Kom gärna med tips till hej@pto.nu om du vet någon riktigt bra PT eller ett träningsföretag i Sverige som vi har missat och borde skriva om. Säg även gärna till om ni ser några felaktigheter.