Hitta personliga tränare online

Letar du efter tips på personliga tränare online? Då har du kommit helt rätt! Vi har samlat kontaktuppgifter till populära och professionella personliga tränare på nätet. Det finns många där ute som erbjuder både pt och kostrådgivning online.

Guide till de bästa personliga tränarna online

Vi har guiden till de främsta coacherna och personliga tränarna online som finns i Sverige. Personlig träning online har vuxit sig riktigt stort och det är många som föredrar denna flexibla lösning utan fysiska träffar. Vi hjälper dig att hitta personliga tränare på nätet som hjälper allt ifrån privatpersoner till elitidrottare.

Hitta din nya online PT här

Fördelar och nackdelar med att anlita en pt online

Sitter du och funderar över om du ska välja en personlig tränare på ditt lokala gym eller en pt online? Här kommer vi att ta upp både fördelar och nackdelar med att anlita en personlig tränare online.

Fördelar

Stort utbud

Eftersom personliga tränare online erbjuder sina tjänster via nätet behöver du inte vara begränsad till din stad. Du kan anlita PT:s över hela Sverige, eller världen.

Kontroll

Att på egen hand hitta och välja en personlig tränare på nätet innebär att du har större kontroll och kan grundligt se över om tränaren har den spetskunskapen för just ditt problemområde eller inte.

Billigt

En traditionell pt är mer kostsamt och du får mer för pengarna med en pt online. Dock ska man inte alltid bara titta på prislappen utan se vad det är du behöver.

Snabba svar

En pt på nätet kan ge dig svar nästan närsomhelst på dygnet. Bara att kontakta via mail eller telefon.

Nackdelar

Inga träffar

Det som kan vara en nackdel med en personlig tränare online är att ni inte träffas för en konsultation eller har ett träningspass tillsammans.

Ingen direkt hjälp

Bristen på träffar innebär att du inte får direkt feedback under ett träningspass. Du kanske inte har tillräckligt med teknik och kunskap för att genomföra en övning rätt och du har ingen pt med dig som kan guida dig.

Ingen garanti

När du anlitar en pt på nätet finns det ingen garanti på att träningen kommer att ge resultat, eftersom du inte vet vad du har betalat för förrän du har fått schemat.

Sämre kontakt

Inga fysiska träffar med din personliga tränare innebär att du kanske inte får det stöd du behöver i din träning.

Vilken pt online är bäst?

Det finns inget enkelt svar på den frågan. En pt online som fungerar jättebra för din vän kanske inte alls kan hjälpa dig på samma sätt. En personlig tränare online som kan hjälpa dig med just dina mål, är den som är bäst för dig.

Tänk därför på att välja den coachen eller tränaren på nätet som är specialisade på just ditt problemområde.

Vad kostar pt online?

En pt online kostar oftast betydligt mindre än en personlig tränare du träffar fysiskt på ett gym. Priserna för personliga tränare online kan variera väldigt mycket. Dels på hur många veckor du vill ha coachning eller om du väljer att ha både pt och kostrådgivning online.

Kontakta gärna en personlig tränare online om du vill veta mer om priser för deras tjänster.

Pt online och friskvårdsbidrag

Ja, friskvårdsbidraget gäller även personliga tränare online.

Tipsa oss!

Kom gärna med tips till hej@pto.nu om du vet någon riktigt bra pt online som vi har missat att tipsa om.